Rugbrødscrunch

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
150 g.RugbrødKØB HER eller KØB HER
2 spsk.Smagsneutral olie 
3 spsk.Flydende honning 
 Salt 

Sådan gør du:

Skær rugbrødet i små tern og kom det i en skål. Olie, honning og lidt salt røres sammen i en seperatskål skål. Honning blandingen hældes ud over rugbrødet og vendes rundt, så alt rugbrød er dækket. Bredes ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og ristes i ovnen i 15-20 min. ved 180 grader. Vend crunchen ind imellem, så alle sider bliver sprøde.
Køles af på bagepapiret og opbevaret i en tætsluttet beholder.

En lille opskrift til at få brugt dine rester er brød.

 Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *