Scones med hård nougat

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
Hård nougat;  
50 g.Flormelis 
   
Scones  
80 g.TJOIS Basis MelmixKØB HER
30 g.Havremel (Blend havregryn)KØB HER
25 g.Flormelis 
0,5 tsk.Bagepulver 
 Salt 
30 g.Mælkefri Margarine 
50 g.Hård nougat, finthakket 
1Æg 
1-2 spsk.Vand 

Sådan gør du:

Bland mel, flormelis, bagepulver og salt i en skål. Kom margarinen/smøret ned i skålen og smuldre blandingen mellem fingrene til det ligner krummer. Tilsæt den hårde nougat, ægget og lidt af vandet, og bland dejen til den akkurat hænger sammen. Dejen bredes ud på et stykke bagepapir så den er ca. 2 cm. høj. Dejen kommes i køleskabet, mens ovnen varmes op til 200 grader.

Stik scones ud på 6-7 cm., skær dejen ud i stykker eller den form du ønsker. Bages i 10-12 min. til de er gyldne, og køles af på en rist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *