Ris á L´amande – Cheesecake

Du skal bruge:

Til bunden:
160 g Havre og Sirupskiks Køb her
70 g mælkefri margarine
 
Til midten:  
½ portionris à L’amande 
½ dlPiskecremeKøb her
3 bladehusblas 
 
Til toppen:  
250 mlsaft af kirsebær på glas 
4 bladehusblas 

Sådan gør du:
Bunden:
Havrekiks smuldres og margarinen blandes i. For en springform med bagepapir og pres kikseblandingen godt ned i bunden. Læg evt. et stykke bagepapir ovenpå – så er den nemmere at presse. Sæt springformen i køleskabet til bunden er helt hård.
Midten:
Udblød husblassen i koldt vand og varm piskecremen (den skal ikke koge). Knug væden fra husblasen og smelt den i fløden – lad blandingen køle lidt af og tilsæt halvdelen af risalamanden under omrøring. Vend derefter den resterende risalamande i. Kom den færdige blanding op i springformen og lav overfladen så flad og jævn som mulig. Dæk formen med film og lad den sætte sig i minimum 4 timer i køleskabet.
Toppen:
Husblassen udblødes i koldt vand og saften varmes forsigtigt. Husblassen smeltes i saften. Lad det afkøle lidt inden det hældes på toppen af ris á l’amanden. Sættes på køl indtil servering.

Allergikost.com - TJOIS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *