Klejner

Du skal bruge:

1æg 
75 gsukker 
1Lime økologiskrevet skal her af
75 gMælkefri margarine 
½ tsk.kardemomme 
1/4 tsk.hjortetaksalt 
180 gJyttemelKøb her
½ tsk.GuargummiKøb her
1 spsk.MadlavningscremeKøb her

Sådan gør du:

Æg og sukker piskes sammen til en luftig æggesnaps. Tilsæt limeskal og margarine og rør til dejen er ensartet.
Bland mel, kardemomme og hjortetaksalt og kom det i sammen med madlavningscreme.
Lad dejen hvile mindst en time.
Dejen rulles ud til ca. ½ cm og skæres i aflange kager, husk de skal være rombeformede. Lav et snit i midten af hver kage og træk den ene ende af kagen gennem hullet.
Kog klejnerne i varm olie, palmin eller friturefedt og læg dem på fedtsugende papir.

Allergikost.com - TJOIS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *