Klejner

Del denne opskrift

Ingredienser:
1 æg
75 g sukker
Reven skal af 1 lime (Økologisk)
75 g mælkefri margarine
¼ tsk. hjortetaksalt
½ tsk. kardemomme
180 g Jyttemel, original ALMEL1542
½ tsk. guargum ALDIV2006
1 spsk. madlavningscreme ALMIL1727
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes sammen til en luftig æggesnaps. Tilsæt limeskal og margarine og rør til dejen er ensartet.
Bland mel, kardemomme og hjortetaksalt og kom det i sammen med madlavningscreme.
Lad dejen hvile mindst en time.
Dejen rulles ud til ca. ½ cm og skæres i aflange kager, husk de skal være rhombeformede. Lav et snit i midten af hver kage og træk den ene ende af kagen gennem hullet.
Kog klejnerne i varm olie, palmin eller friturefedt og læg dem på fedtsugende papir.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *