Ostepinde ca 20 stk
Ostepinde er rigtig gode som tilbehør til suppe, som snacks med forskellige dips eller som en lille snack i madpakken.
Bages meget nemt og kan varieres med pynt.
Sådan gør du:
Hæld alle ingredienserne i en røremaskine og tilsæt vand, lad gerne rørmaskinen køre i 5-10 min. Dejen skal være lidt klistret.
Dejen ruldes ud mellem 2 stk bagepapir til en rektangel.
Pensel med ægerstatning og drys med det ønskede krydderi, fold dejen midt på på den langeled, tryk dejen let sammen, skær nu dejen ud i ca 1 cm lange stave, hver stav tages op og tvistes et par gange og lægges så på bageplade med bagepapir.
Man kan også vælge at trille dejen til fingertykke pølser.
pensles med ægerstatning og pyntes med sesam eller lignende.
Bages i forvarm oven ved 200 grader til de er sprøde når man trykker på dem.