Kanelsnegle med boghvedemel

Du skal bruge:

300 g TJOIS Basismel Køb her
60 g TJOIS Boghvedemel Køb her
1½ dl mandelmælk  
25 g gær  
100 g margarine  
2 æg  
½ tsk. salt  
50 g sukker  
1 tsk. vaniljesukker  
1 tsk. kanel  
2 tsk. Guargummi  Køb her
1 tsk. kardemomme  

Remonce:

150 g stuetempereret smør uden mælk  
100 g brun farin  
50 g sukker  
1 tsk kanel  

Sådan gør du:

Smuler gæren i en skål og tilsæt sukker.

Smelt margarinen i en gryde, tag af varmen og hæld mælken i, når det er lunkent, hældes det over gæren og der røres godt rundt.

Tilsæt nu kanel, kardemomme og vaniljesukker rør godt, tilsæt mel lidt efter lidt. Rør nu dejen i rørmaskinen i 5-10 minutter, dejen skal være lidt klistret.

Stil dejen til hævning under et rent viskestykke i 30 min

Rør remonce sammen i en skål.

Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir (der er let fugtet med vand) til en stor retangel. Smør godt med remonce ud på hele dejen.

Rul dejen sammen til en rulle, skær 2 cm tykke skiver og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bøj evt. den yderste kant ind under kanelsneglen og luk bunden.

Lad kanelsneglene hæve på bagepladen under et viskestykke i min 45 minutter.

Bag sneglene i en forvarmet oven ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter.

Pynt evt med glasur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *