7. maj 201520. oktober 2020Marcipancupcakes med hindbærtopping Glutenfri - Kager by Allergikost Denne opskrift er glutenfri 🙂 Du skal bruge:AntalIngrediensProduktlink150 g.BasismelKØB HER100 g.Sukker 1 tsk.Bagepulver 2,5 dl.Vand 2 dl.Olie 200 g.Revet marcipan Topping: 2Æggehvider 100 g.Flormelis 220 g.Usaltet smør Korn af 1 vaniljestang 80 g.Hindbær Sådan gør du:Fremgangsmåde dej:Bland olie og vand.Bland resten af ingredienserne i og rør til dejen er glat.Hæld dejen i muffinsforme.Bag kagerne ved 170° i 30-35 min.Lad kagerne afkøle og pynt dem med toppingen.Fremgangsmåde topping:Pisk æggehvider og flormelis sammen over vandbad til sukkeret er helt smeltet.Tag skålen af varmen og pisk smør i lidt efter lidt.Mos hindbærrene og bland dem med vanillen.Vend frugtmassen ind i toppingen. Print opskrift