Kiksekage med kondenseret kokosmælk

Du skal bruge:

3 pakkerMørk chokoladeKØB HER
1 dåseKondenseret kokosmælkKØB HER
50 gVegansk smør 
½ dlPiske cremeKØB HER
2 pakkerHavre/Ingefær kiksKØB HER

Sådan gør du:

Kom den kondenseret kokosmælk i en tykbundet gryde og varm ved svag varme i 8-10 minutter.

Tilsæt den hakkede mørke chokolade, vegansk smør og piskecrem.

Varm det hele igennem til alt chokoladen er smeltet.

Beklæd en form med husholdningsfilm, kom så først et lille lag chokoladecreme i bunden af formen og derefter et lag af  Havre/Ingefær kiks. Så kommes endnu et lag chokoladecreme, så kiks og sådan fortsætter du indtil der ikke er mere chokoladecreme. Slut med et lag chokoladecreme.

Dæk kagen med husholdningsfilm  og stil den i køleskab mindst 5 timer gerne til dagen efter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *