Du skal bruge:
2 dåser | Mock duck | Køb her |
125 g | vegansk ost | |
2 tsk. | gærflager | Køb her |
½ spsk. | salt | |
½ spsk. | røget paprika | |
½ spsk. | barbecue sauce | |
½ tsk. | hvidløgspulver | |
½ tsk. | løgpulver | |
½ tsk. | peber | frisk kværnet |
½ tsk. | brun farin | |
1-1½ spsk. | TJOIS basis melmix | Køb her til at samle massen med. |
Pankorasp | ||
10-12 g | ægerstatning | Køb her |
80-120 ml | vand | til at piske i ægerstatning |
1 l | olie | til fritering |
Sådan gør du:
Skær mock duck i små stykker ca ½ x ½ cm.
Kom det i en skål og tilsæt, vegansk ost, gærflager, salt, røget paprika, barbecue sauce, hvidløgspulver, løgpulver, peber og brun farin. Bland det hele godt rundt, det skal være en klæg masse, hvis blandingen virker tør så til sæt evt. 1 spsk. af væsken fra mock duck.
Pisk vand og ægerstatning grundigt, tilsæt ekstra vand til det har en konsistens der er til at arbejde med. Tag en god spiseske fuld af massen i hånden og form det til en nugget.
Vend først i ægerstatning og derefter i pankorasp.
Friter nuggets i 160 grader varmt olie i 5-6 minutter til de er gyldne og sprøde.