5. august 202020. oktober 2020Pizza – Glutenfri Allergiopskrifter by Allergikost Du skal bruge:250 gTJOIS Pizza melmixKØB HER190 gLunken vand 5 spsk.Olie 10 gGær 1 knivsp.Sukker Fyld:1 glasPizza sauce 200 gVegansk ChorizoKØB HER1 poseVegansk revet ost 1Løgi skiver1 Rød peber Sådan gør du:Bland sukker og vand og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen godt igennem. Rør det gerne på maskine 8-10 minutter.Bred dejen godt ud på et stykke bagepapir, penslet med olie til en diameter på ca 25 cm. Brug en spatel eller en dejskraber.Dæk med et stykke bagepapir, smurt med olie og lad hæve i ca 35 minutter.Bag ved 200 grader i 30 minutter.Kom først tomat sauce på så revet ost, bag ved 220 grader i 15-20 min. Print opskrift