Fyld:
Antal | Ingrediens | Produktlink |
90 g. | Margarine | |
50 g. | Sukker | |
1 tsk. | Kanel | |
2 tsk. | Vaniljesukker | |
Perlesukker og kanel til pynt |
Sådan gør du:
Smelt margarinen, hæld mælken i og lad det blive håndvarmt. Rør gæren ud i væsken.
Pisk vand og ægerstatning sammen og bland det i væsken.
Tilsæt nu de øvrige ingredienser og rør dejen godt igennem 5 minutter, gerne i røremaskine.
Lad dejen hæve ½ time.
Imens laves fyldet:
Rør alle ingredienser sammen til en glat remonce.
Når dejen har hævet ½ time hældes dejen ud på et melstrøet bord og æltes hurtig igennem.
Nu rulles dejen ud til en aflang plade og fyldet lægges på 2/3 af dejen.
Rul dejen sammen og del rullen i 12 stykker.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve i ½ time.
Pensles nu med mælk og drysses med perlesukker og kanel.
Bages øverst i ovnen ved 250 grader 8-10 minutter.
Leon
Kanelsnegle – hvad er proteinindholdet pr stk??
admin
Hej Leon
Jeg har nu beregnet proteinindholdet. Som LP-drik har jeg brugt ALMIL1703 og som ægerstatning ALDIV2016, begge fra Allergikost.com.
Det samlede proteinindhold er 4,07 g og ved 12 stk. 0,34 g pr. stk.