Kanelsnegle, lavprotein, 12 stk.

Kanelsnegle

Du skal bruge:

Antal Ingrediens Produktlink
50 g. Margarine
2 dl. LP-drik KØB HER
25 g. Gær
50 g. Sukker
1 g. Salt
10 g. Ægerstatning KØB HER
40 ml. Vand
350 g. Classic Melmix KØB HER

Fyld:

Antal Ingrediens Produktlink
90 g. Margarine
50 g. Sukker
1 tsk. Kanel
2 tsk. Vaniljesukker
Perlesukker og kanel til pynt

Sådan gør du:

Smelt margarinen, hæld mælken i og lad det blive håndvarmt. Rør gæren ud i væsken.

Pisk vand og ægerstatning sammen og bland det i væsken.

Tilsæt nu de øvrige ingredienser og rør dejen godt igennem 5 minutter, gerne i røremaskine.

Lad dejen hæve ½ time.

Imens laves fyldet:

Rør alle ingredienser sammen til en glat remonce.

Når dejen har hævet ½ time hældes dejen ud på et melstrøet bord og æltes hurtig igennem.

Nu rulles dejen ud til en aflang plade og fyldet lægges på 2/3 af dejen.

Rul dejen sammen og del rullen i 12 stykker.

Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve i ½ time.

Pensles nu med mælk og drysses med perlesukker og kanel.

Bages øverst i ovnen ved 250 grader 8-10 minutter.

2 comments

  1. admin

    Hej Leon
    Jeg har nu beregnet proteinindholdet. Som LP-drik har jeg brugt ALMIL1703 og som ægerstatning ALDIV2016, begge fra Allergikost.com.
    Det samlede proteinindhold er 4,07 g og ved 12 stk. 0,34 g pr. stk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *