Syltede rødløg kan efter min overbevisning anvendes til næsten alt 😉 De har en dejlig smag og pynter rigtig flot ovenpå rugbrødsmadder, hotdogs, burgers eller hvor du ellers skulle få lyst til at komme dem på :).
Du skal bruge:
3,5 dl
æblecidereddike
1,5 dl
rørsukker
½ tsk.
pebercorn
en smule
chiliflager, allehånde, kanel, stjerneanis eller lign.
2-3 snittede
rødløg
Sådan gør du:
Bring eddike, sukker og krydderier i kog i en gryde.
Snit rødløg og kom dem i et rent og skoldet glas, der kan lukke tæt.
Hæld eddike-blandingen over rødløgene og luk glasset.
Kan opbevares på køl i ca. 2-3 uger.
Udarbejdet af Natascha Leander, PB i ernæring & sundhed med speciale i fødevarer.
Glutenfri og vegansk burger med havrebøf og avocado - Allerginyt.dk
[…] Syltede rødløg (Se opskrift her) […]