Jødekager

Denne opskrift er glutenfri.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
200 g.Smør 
350 g.Classic MelmixKØB HER
2 tsk.GuargummiKØB HER
1/2 tsk.Hjortetaksalt 
90 g.Sukker 
1Æg 
1Sammenpisket æg til pensling 
 Kanelsukker til pynt 

Sådan gør du:

Bland mel, guargummi og hjortetaksalt.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen hurtigt sammen.

Stil den koldt i ½ time.

Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et melet bord (fuldkornsrismel er det allerbedste at rulle ud i Køb her).

Stik kager ud med et glas eller metalskabeloner.

Pensl med sammenpisket æg og drys med kanelsukker. Du kan også komme lidt hakkede mandler på midten.

Bages ved 200 6-8 min. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *