28. oktober 201413. oktober 2020Jødekager Glutenfri - Jul by Allergikost Denne opskrift er glutenfri. Du skal bruge:AntalIngrediensProduktlink200 g.Smør 350 g.Classic MelmixKØB HER2 tsk.GuargummiKØB HER1/2 tsk.Hjortetaksalt 90 g.Sukker 1Æg 1Sammenpisket æg til pensling Kanelsukker til pynt Sådan gør du:Bland mel, guargummi og hjortetaksalt.Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen hurtigt sammen.Stil den koldt i ½ time.Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et melet bord (fuldkornsrismel er det allerbedste at rulle ud i Køb her).Stik kager ud med et glas eller metalskabeloner.Pensl med sammenpisket æg og drys med kanelsukker. Du kan også komme lidt hakkede mandler på midten.Bages ved 200 6-8 min. Print opskrift