20. april 202120. april 2021Glutenfri hveder Allergiopskrifter - Morgenmad - Tilbehør by Allergikost Du skal bruge (til 9 stk. hveder):AntalIngrediensProduktlink50 ggær 3,5 dllunkent vand 1 tsk. salt 3 tsk.sukker 2 tsk.kardemomme 60 gblødt smør 2,5 dlsødmælk 25 gfintmalede loppefrøskaller 500 g TJOIS Basis melmix, glutenfriKøb her Sådan gør du:Opløs gæren i vandet.Pisk salt, sukker kardemomme, mælk og smør i, til det er ensartet.Tilsæt loppefrøskaller og rør i 10-15 sekunder.Tilsæt straks mel og rør det sammen.Form til boller med ske og placer tæt i en bradepande beklædt med bagepapir.Dæk dejen til med fugtigt klæde og stil det til hævning i 2 timer eller til hævet til ca. dobbelt størrelse.Opvarm ovnen på 225° alm. ovn.Sæt fadet i ovnen og bag hvederne i ca. 30-35 minutter, til de er godt gyldne.Opskriften er udarbejdet af Pernille Hovmand. Print opskrift