Glutenfri hveder

Glutenfri hveder

Du skal bruge (til 9 stk. hveder):

AntalIngrediensProduktlink
50 ggær 
3,5 dllunkent vand 
 1 tsk. salt 
 3 tsk.sukker  
 2 tsk.kardemomme  
 60 gblødt smør  
 2,5 dlsødmælk  
 25 gfintmalede loppefrøskaller  
 500 g TJOIS Basis melmix, glutenfriKøb her
   

Sådan gør du:

Opløs gæren i vandet.

Pisk salt, sukker kardemomme, mælk og smør i, til det er ensartet.

Tilsæt loppefrøskaller og rør i 10-15 sekunder.

Tilsæt straks mel og rør det sammen.

Form til boller med ske og placer tæt i en bradepande beklædt med bagepapir.

Dæk dejen til med fugtigt klæde og stil det til hævning i 2 timer eller til hævet til ca. dobbelt størrelse.

Opvarm ovnen på 225° alm. ovn.

Sæt fadet i ovnen og bag hvederne i ca. 30-35 minutter, til de er godt gyldne.

Opskriften er udarbejdet af Pernille Hovmand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *