Amerikanske cookies

Glutenfrie, mælkefrie og eventuelt veganske. Ca. 18 stk.
Antal Ingrediens Produktlink
125 g smør eller vegansk margarine
100 g mørk muscovadosukker eller mørk farin
 50 g  sukker
 1 æg eller ægerstatning No egg
 2 tsk. vaniljesukker
 175 g mandelmel eller hasselnøddemel (jeg brugte ½ af hver.)
 150 g glutenfri havregryn  TJOIS havregryn
 ½ tsk. salt
 ½ tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
100 g hakket chokolade. Jeg brugte vegansk chokolade Køb det her

Sådan gør du:

Pisk det bløde smør og sukker sammen.

Tilsæt æg eller ægerstatning og pisk til dejen er jævn.

Nu tilsættes de øvrige ingredienser – chokoladen og dejen piskes godt igennem.

Til sidst vendes den hakkede chokolade i.

Sæt dejen i køleskabet ½-1 time.

Form dejen til 18 cookies som sættes på to bageplader med bagepapir.

Bages ved 175 grader i 20-25 minutter.

Opbevares i tætsluttende beholder.

Tip! Prøv også at bruge hvid chokolade, mørk chokolade, tørrede tranebær, lakridsstykker eller…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *