En anderledes lagkage

Du skal bruge:

125 gHavre og Sirup kiksKøb her
100 ghasselnødder 
3 storeæggehvider 
2 dlsukker 
1 tsk.salt 
1 tsk.bagepulver 

Fyld:

2 dlPiskecremeKøb her
friske frugterhasselnødder 
mælkefri chokoladeMørkKØB HER
mælkefri chokoladeClassicKØB HER

Sådan gør du:

Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i.

Knus kiksene og hak hasselnødderne.

Vend nu kiks, hasselnødder, bagepulver og salt i æggehviderne.

Hældes op i en smurt form og bages ved 175 grader i ca. 25 minutter. Afkøles.

Servering:

Du kan servere kagen som en hel lagkage på et fad. Vi har valgt at servere i portionsglas.

Hvis du vil servere i portionsglas stikker du en top og bund ud med et tilsvarende glas.

Du lægger den ene i bunden af serveringsglasset. Pisker cremen og kommer den ovenpå bunden. Nu pynter du med friske frugter eller f.eks. hindbærmarmelade og drysser med noget hakket chokolade. Læg toppen på og pynt med friske frugter og lidt hakket chokolade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *