En anderledes lagkage

Del denne opskrift

Ingredienser bund:                                                                        

125 g                   kiks med havsalt ALKIK1309                             

100 g                  hasselnødder                                                                                          

3                          store æggehvider                                                      

2 dl                     sukker

1 tsk.                   salt

1 tsk.                   bagepulver

Fyld:

2 dl piskecreme ALMIL1728

friske frugter

mælkefrie chokoladeknapper ALCHI1812

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i.

Knus kiksene og hak hasselnødderne.

Vend nu kiks, hasselnødder, bagepulver og salt i æggehviderne.

Hældes op i en smurt form og bages ved 175 grader i ca. 25 minutter. Afkøles.

Servering:

Du kan servere kagen som en hel lagkage på et fad. Vi har valgt at servere i portionsglas.

Hvis du vil servere i portionsglas stikker du en top og bund ud med et tilsvarende glas.

Du lægger den ene i bunden af serveringsglasset. Pisker cremen og kommer den ovenpå bunden. Nu pynter du med friske frugter eller f.eks. hindbærmarmelade og drysser med nogle chokoladeknapper. Læg toppen på og pynt med friske frugter og lidt chokoladeknapper.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *