En anderledes lagkage

Ingredienser bund:                                                                        

125 g                   Havre & Sirup kiks Køb her                             

100 g                  hasselnødder                                                                                          

3                          store æggehvider                                                      

2 dl                     sukker

1 tsk.                   salt

1 tsk.                   bagepulver

Fyld:

2 dl piskecreme Køb her

friske frugter

mælkefri chokolade, f.eks. Pure Darkness Køb her

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i.

Knus kiksene og hak hasselnødderne.

Vend nu kiks, hasselnødder, bagepulver og salt i æggehviderne.

Hældes op i en smurt form og bages ved 175 grader i ca. 25 minutter. Afkøles.

Servering:

Du kan servere kagen som en hel lagkage på et fad. Vi har valgt at servere i portionsglas.

Hvis du vil servere i portionsglas stikker du en top og bund ud med et tilsvarende glas.

Du lægger den ene i bunden af serveringsglasset. Pisker cremen og kommer den ovenpå bunden. Nu pynter du med friske frugter eller f.eks. hindbærmarmelade og drysser med nogle chokoladeknapper. Læg toppen på og pynt med friske frugter og lidt hakket chokolade.

print

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *