Allerginyt.dk
  • Facebook
  • Instagram
  • Forsiden
  • Cøliaki
  • Hvedeallergi
  • Mælkeallergi og laktoseintolerance
  • Low FODMAP diæt
  • Øvrige allergier
    • PKU
  • Begræns dit madspild – inspiration
  • Om allerginyt.dk
  • Køb dine specialvarer her
  • Privatlivspolitik
Search the site...
Home» Allergiopskrifter » Brød » Boller, ca. 10 stk.

Boller, ca. 10 stk.

0
Share

print

Ingredienser:

400 g Tjois basismel, økologisk ALMEL1575                             

25 g gær

1 tsk. sukker

1 tsk. salt

50 g olie

1 æg (kan udelades hvis du f.eks. er veganer)

3 1/4 dl lunkent vand.

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i det lune vand. Tilsæt først æg og dernæst de øvrige ingredienser.

Fordel dejen i 9 muffinsforme, som sættes i en springform.

Lad dejen hæve tildækket 30-45 minutter. Pensl med æg og drys med hampefrø, birkes, sesam eller hvad du synes.

Bages ved 200 grader i ca. 25 minutter.

Share

Leave a Reply Cancel reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier

Tags

fit living glutenfri hvedefri laktosefri lavprotein lowFODMAP mælkefri protein uden nødder uden peanuts uden soja uden tilsat sukker vegan vegetar ægfri

Følg os på Instagram

Indlæs mere...
(c) 2012-2018 Allergikost A/S