1. november 201717. juni 2022Christmas Cheesecake – 8 portioner. Desserter - Glutenfri - Jul by Allergikost Du skal bruge:200 gHavre og IngefærkiksKøb her160 gmælkefri margarine 200 gFødeostVegansk alternativ til smøreost)225 gflormelis 1 tsk.kanel Brombær ellerandre bær til pynt Sådan gør du:Kom småkagerne i en pose og knus dem med en kagerulle.Smelt 60 g margarine og bland dem med de knuste småkager.Pres småkagemassen ned i et fad eller en springform, ca. 22 cm i diameter og sæt det i køleskabet i en halv time.Pisk resten af margarinen sammen med flormelis til en luftig masse.I en anden skål blandes smøreost og kanel.Herefter blandes creme og ost sammen. Kagemassen tages ud af køleskabet.Arrangere nu stykker af kagemasse med creme og bær i smukke glas. Pynt eventuelt med et enkelt blad af kristjørn. Print opskrift