Christmas Cheesecake – 8 portioner.

Del denne opskrift

Ingredienser:

200 g            Angelic Christmas Pudding Biscuits ALKIK1353

160 g             Mælkefri margarine

200 g            Laktosefri smøreost eller vegansk alternative til smøreost, original ALMIL1716

225 g             Flormelis

1 tsk.             Kanel

Brombær eller andre bær til pynt.

 

Fremgangsmåde:

Kom småkagerne i en pose og knus dem med en kagerulle.

Smelt 60 g margarine og bland dem med de knuste småkager.

Pres småkagemassen ned i et fad eller en springform, ca. 22 cm i diameter og sæt det i køleskabet i en halv time.

Pisk resten af margarinen sammen med flormelis til en luftig masse.

I en anden skål blandes smøreost og kanel.

Herefter blandes creme og ost sammen. Kagemassen tages ud af køleskabet.

Arrangere nu stykker af kagemasse med creme og bær i smukke glas. Pynt eventuelt med et enkelt blad af kristjørn.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *