Til 20-30 cookies
De lækreste veganske, laktose- og glutenfri chokolade cookies med chokoladestykker.
De er nemme at lave og er altid en stor succes at servere sammen med kaffen. De er nemlig perfekte til den søde tand (eller de søde tænder 🙂 ).
Du skal bruge:
100 g | Plantemargarine | |
150 g | Sukker | |
1 dl | Brun farin eller Sukrin gold | KØB HER |
25 g | Tapiokastivelse | KØB HER |
125 g | Boghvedemel | KØB HER |
1 tsk. | Bagepulver | |
1 tsk. | Vaniljesukker/Vaniljepulver | |
1½ dl | Glutenfri havregryn | KØB HER |
3 g | Ægerstatning | KØB HER |
30 ml | vand | til at piske i ægerstatning |
75 g | Groft hakket chokolade | Mørk KØB HER Classic KØB HER |
Sådan gør du:
Pisk/rør margarine, sukker og brun farin sammen.
Tilsæt ægerstatningen og tilsæt herefter resten af de tørre ingredienser
Pisk/rør til dejen hænger sammen og vend herefter det hakkede chokolade i dejen.
Dejen fordeles i små flade cirkler på 2 bageplader (sørg for god plads mellem cookies’ne, da de flyder meget ud ved bagning).
Bages ved 220grader i 15-20 minutter – de vil være bløde, men gyldne i kanterne og ind mod midten.
Lad cookies’ne køle ned og stivne før servering.
De færdige cookies kan opbevares i kagedåse ca. 1 måned – hvis I kan lade dem være så længe 😉