Veganske glutenfrie chokolade cookies

Til 20-30 cookies

De lækreste veganske, laktose- og glutenfri  chokolade cookies med chokoladestykker.

De er nemme at lave og er altid en stor succes at servere sammen med kaffen. De er nemlig perfekte til den søde tand (eller de søde tænder 🙂 ).

 

Du skal bruge:

100 gPlantemargarine 
150 gSukker 
1 dlBrun farin eller Sukrin goldKØB HER
25 gTapiokastivelseKØB HER
125 gBoghvedemelKØB HER
1 tsk.Bagepulver 
1 tsk.Vaniljesukker/Vaniljepulver 
1½ dlGlutenfri havregrynKØB HER
3 gÆgerstatningKØB HER
30 mlvandtil at piske i ægerstatning
75 gGroft hakket chokoladeMørk KØB HER
Classic KØB HER

Sådan gør du:

Pisk/rør margarine, sukker og brun farin sammen.

Tilsæt ægerstatningen og tilsæt herefter resten af de tørre ingredienser

Pisk/rør til dejen hænger sammen og vend herefter det hakkede chokolade i dejen.

Dejen fordeles i små flade cirkler på 2 bageplader (sørg for god plads mellem cookies’ne, da de flyder meget ud ved bagning).

Bages ved 220grader i 15-20 minutter – de vil være bløde, men gyldne i kanterne og ind mod midten.

Lad cookies’ne køle ned og stivne før servering.

De færdige cookies kan opbevares i kagedåse  ca. 1 måned – hvis I kan lade dem være så længe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *