Glutenfri Overnight oats med mango & vanilje

Til 1 person

Sund glutenfri morgenmad, der er nem at lave? Så prøv disse glutenfri overnight oats, der også er vegansk og laktosefri.

Du skal bruge:

2 dlmandelmælk 
20 gproteinpulver med vaniljesmagvegansk-ærte/ risprotein
1 spskchiafrø 
1½ dlGlutenfri havregrynKøb her
1 tsk.salt 
10mandlerkakkede
50 gmangoi tern

Sådan gør du:

Bland alle ingredienser i et glas/skål, rør godt rundt og lad det stå på køl natten over.

Servér med pynt af f.eks. kiwi og kokoschips.

Tip: Hvis du ikke er til proteinpulver, så tilsæt lidt vaniljesukker i stedet.

Udarbejdet af Natascha Leander, PB i ernæring & sundhed med speciale i fødevarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *