24. september 202116. juni 2022Lækre, bløde teboller Allergiopskrifter - Morgenmad - Tilbehør by Allergikost AntalIngredienserProduktlink2 dlvand 1 dlmadlavningscreme (eller mælk)Køb her 15 gfiberhusk og 1½ dl vand 30 ggær 125 gsmeltet margarine 2æg eller ægerstatning Køb ægerstatning her 45 gflormelis eller Sukrin Melis (hvis de skal være sukkerfrie) Køb Sukrin Melis her 2 tsk.kardemomme ½ tsk.salt 500 gTJOIS BasismelKøb her100 gTapiokastivelseKøb herægtil pensling Sådan gør du:Bland FiberHusk og vand og stil det til side.Opløs gær i vand og madlavningscreme (eller mælk)Bland nu gærblanding og husblanding med den smeltede margarine.Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen godt igennem – helst på røremaskine.Stil dejen til hævning overdækket et lunt sted i ½ time.Form dejen til 10 – 12 boller, pensl med æg og bag bollerne ved 210 grader i ca. 20 minutter. Print opskrift