Lækre, bløde teboller

AntalIngredienserProduktlink
2 dlvand 
1 dlmadlavningscreme (eller mælk)Køb her
 15 gfiberhusk og 1½ dl vand 
 30 ggær 
 125 gsmeltet margarine 
 2æg eller ægerstatning Køb ægerstatning her
 45 gflormelis eller Sukrin Melis (hvis de skal være sukkerfrie) Køb Sukrin Melis her
 2 tsk.kardemomme 
 ½ tsk.salt 
500 gTJOIS BasismelKøb her
100 gTapiokastivelseKøb her
ægtil pensling 

Sådan gør du:

Bland FiberHusk og vand og stil det til side.

Opløs gær i vand og madlavningscreme (eller mælk)

Bland nu gærblanding og husblanding med den smeltede margarine.

Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen godt igennem – helst på røremaskine.

Stil dejen til hævning overdækket et lunt sted i ½ time.

Form dejen til 10 – 12 boller, pensl med æg og bag bollerne ved 210 grader i ca. 20 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *