Du skal bruge:
1 dåse | Mock duck | Køb her |
1 dåse | kokosmælk | |
1 håndfuld | grønkål eller spidskål | frisk hakket/fint snittet |
5-6 | champignon | i kvarte |
½ | rød peber | i tern |
½ | gul peber | i tern |
½ | rødløg | fint snittet |
1-2 tsk. | gul curry paste | |
2 spsk. | sød chilisauce | |
1 spsk. | barbecue sauce | |
1 spsk. | Soyasovs | Køb her |
1 fed | hvidløg | |
1 tsk. | citronsaft | |
1 tsk. | alm. gul karry | |
salt, peber |
Sådan gør du:
Del mock duck i mindre stykker og steg dem på en pande eller i wok. Tilsæt væden den har ligget i, lidt af gangen til en er stegt næsten væk.
Skær champignon i kvarte og steg dem med et par minutter.
Tilsæt gul og rød peber i tern, fint snittet løg og hakket grønkål.
Kokosmælken hældes ved, og retten smages til med salt, peber, gul karry, hvidløg, citronsaft, soyasovs, gul curry paste, barbecue sauce og sød chilisauce.
Serveres med ris og evt et lækkert stykke brød fx mini baguette Køb her