Wok med mock duck og kokossauce

Du skal bruge:

1 dåseMock duckKøb her
1 dåsekokosmælk 
1 håndfuldgrønkål eller spidskålfrisk hakket/fint snittet
5-6champignoni kvarte
½rød peberi tern
½gul peberi tern
½rødløgfint snittet
1-2 tsk.gul curry paste 
2 spsk.sød chilisauce 
1 spsk.barbecue sauce 
1 spsk.SoyasovsKøb her
1 fedhvidløg 
1 tsk.citronsaft 
1 tsk.alm. gul karry 
salt, peber  

Sådan gør du:

Del mock duck i mindre stykker og steg dem på en pande eller i wok. Tilsæt væden den har ligget i, lidt af gangen til en er stegt næsten væk.

Skær champignon i kvarte og steg dem med et par minutter.

Tilsæt gul og rød peber i tern, fint snittet løg og hakket grønkål. 

Kokosmælken hældes ved, og retten smages til med salt, peber, gul karry, hvidløg, citronsaft, soyasovs, gul curry paste, barbecue sauce og sød chilisauce.

Serveres med ris og evt et lækkert stykke brød fx mini baguette Køb her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *