Gulerods muffins

Du skal bruge:

3 stkÆg 
180 gSukker 
50 gMælkefri smør 
225 gGulerødder, groft revne 
200 gTJOIS Basis MelmixKøb her
½ tsk.Salt 
2 tsk.Bagepulver 
2½ tsk.Kanel 
1 tskGuargummiKøb her

Topping:

150 gSmør eller mælkefri smør 
50 gFlormelis 
150 gFlødeost eller Creamy SheeseKøb her
100 gHvid chokoladeKøb her

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. smelt smør ved lav varme og pisk de i skålen med æg og sukker. Tilsæt groftrevet gulerod.

Rør mel, salt, bagepulver, guargummi og kanel i en skål og pisk det i lidt ad gangen, til det hele er kommet i, pisk så dejen godt igennem ved god hastighed i 8-10 minutter.

Fordel dejen i 12 muffinsforme, evt med en sprøjtepose så dejen bliver pænt fordelt, da kagerne ikke ændre ret meget form underbagningen.

Bag muffins 17-18 minutter i forvarmet oven ved 175 grader varmluft.

Test om de er færdige, ved at stikke fx. en kødnål eller en tandstik i en muffin, hvis der er dej på, skal de have lidt længere tid.

Lad dem køle af på en rist, inden topping kommes på.

Topping:

Pisk smør og flormelis til det er hvidt og luftigt, meget gerne i 5-10 minutter. smelt den hvide chokolade, og hæld det i imens der piskes. Til sidst tilsættes flødeost eller Creamy Sheese og der piskes igen grundigt. Kom det i en sprøjtepose med en stjerne tyl og pynt kagerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *