Sådan gør du:
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. smelt smør ved lav varme og pisk de i skålen med æg og sukker. Tilsæt groftrevet gulerod.
Rør mel, salt, bagepulver, guargummi og kanel i en skål og pisk det i lidt ad gangen, til det hele er kommet i, pisk så dejen godt igennem ved god hastighed i 8-10 minutter.
Fordel dejen i 12 muffinsforme, evt med en sprøjtepose så dejen bliver pænt fordelt, da kagerne ikke ændre ret meget form underbagningen.
Bag muffins 17-18 minutter i forvarmet oven ved 175 grader varmluft.
Test om de er færdige, ved at stikke fx. en kødnål eller en tandstik i en muffin, hvis der er dej på, skal de have lidt længere tid.
Lad dem køle af på en rist, inden topping kommes på.
Topping:
Pisk smør og flormelis til det er hvidt og luftigt, meget gerne i 5-10 minutter. smelt den hvide chokolade, og hæld det i imens der piskes. Til sidst tilsættes flødeost eller Creamy Sheese og der piskes igen grundigt. Kom det i en sprøjtepose med en stjerne tyl og pynt kagerne.