Vegansk fish’n chips

Du skal bruge:

2 dåser Bananblomster Køb her
125 g hvedemel  
1 spsk. Maizena eller Tapiokastivelse Køb her
2½ dl danskvand  
400 g pankorasp eller  knust fiberflakes Køb her
  salt, peber  
½-1 tsk. paprika  
½-1 tsk. karry  

Sådan gør du:

Alle ingredienserne puttes i en skål og røres rigtig godt igennem.

Hæld vandet fra bananblomsterne og læg dem på et skærebræt, tag et andet skærebræt og læg oven på og pres så bananblomsterne flade. Læg de flade bananblomster på et stykke køkken rulle for at tørre bananblomsterne så meget som muligt.

Hæld godt med olie i en dyb stegepande eller brug evt en frituregryde, når olien er godt varm, dyppes bananblomsterne i dejen og lægges over i raspen som trykkes godt rundt om og blomsten. Den panerede bananblomst kommes nu i det varme olie og steges gyldne og lækre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *