Banan lagkage

Du skal bruge:

2,5 dl lunken vand
50 g sukker
400 g speltmel
5 g gær
80 g plantemargarine
10 g usødet kakao
1 knivsp. salt

Fyld:

200 gHasselnøddesmørepålægKøb her
3Bananer 
400 mlPiskecremeKøb her
2-3 tskvanilje sukker 
1 knivsp.salt 

Sådan gør du:

Vand, sukker, og gær kommes i en skål røres godt. Kakaopulver og salt tilsættes under omrøring.

Mel og stuetempereret margarine tilsættes og massen røres på maskine i 8-10 minutter ved godt hastighed.

Lad dejen stå og hæve i 60 minutter.

Læg bagepapir i bunden af en springform og smør siderne med margarine. Hæl dejen i springformen og fordel den med en dejskraber.

Lad dejen efterhæve i 20 minutter og bag den så i 30 minutter ved 160 grader almindelig ovn.

Fyld:

Lad kagen køle af og skær toppen af, så kagen bliver jævn.

Smør nu hasselnøddesmørepålægen udover kagen i et jævnt lag, her på lægges skiver af banan.

Pisk nu Piskecremen godt stiv og tilsæt vanilje sukker.

Fordel den piskede piskecreme på kagen og pynt den med det du har.

Du kan evt. skuldre toppen af kagen og blande den med 20 g usødet kakao og 20 g rørsukker og drysse det over kagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *