Vaniljekranse – store og sprøde

Del denne opskrift

Ingredienser:
200 g smør
180 g sukker
1 stor vaniljestang
75 g mandelmel (eller smuttede, malede mandler)
200 g Tjois basismel ALMEL1575
1 tsk. guargum ALDIV2006
1 stort æg
Fremgangsmåde:
Flæk vaniljestangen og bland vaniljekornene med lidt af sukkeret, så kornene skilles ad.
Pisk sukker, vaniljesukker og det bløde smør til det er hvidt.
Tilsæt nu æg, mel og guargum og rør til dejen er ensartet.
Kom dejen op i en sprøjtepose med en stor tylle og sprøjt dejen ud i ringe. Der skal være et stort hul
i midten, ca 4cm, da de flyder ud under bagning.
Bages øverst i ovnen 9-12 min. Afkøles inden de lægges i en tætsluttende boks.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *