Pebernødder Ca. 125 stk

Del denne opskrift

Ingredienser:
175 g sukker
1 æg
3 spsk. madlavningscreme ALMIL1727
100 g smør eller mælkefri margarine.
200 g Tjois basismel ALMEL1575
½ tsk. guargummi ALDIV2006
1/8 tsk. hjortetaksalt
½ tsk. kanel
½ tsk. hvid peber
½ tsk. stødt ingefær
½ tsk. stødt nellike

Fremgangsmåde:
Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps og rør madlavningscremen i. Bland mel, guargum og krydderier og smuldr smørret heri.
Rør nu det hele sammen og stil dejen i køleskabet, gerne til næste dag.
Tril nu små kugler, ca. på størrelse med en nød og sæt dem på plader med bagepapir.
Bages øverst i ovnen ved 200°, ca. 8‐10 min.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *