Sådan gør du:
Smelt mælkefri margarine/smør i en gryde ved svag varme. Vej imens sukker af i en skål, og når mælkefri margarine/smøret er smeltet hældes dette sammen med sukkeret.
Smelt nu chokoladen i samme gryde hvor FRI/smøret blev smeltet, igen ved svag varme. Imens chokoladen smelter, røres sukker og mælkefri margarine/smør godt sammen. Heri tilsættes et æg ad gangen, hvor der røres godt imellem hvert. Tilføj vanilje og smeltet chokolade, og bland dejen godt. Heri blandes mel, bagepulver og salt.
Når dejen er homogen, kommes den i en form på ca. 31*22 cm. beklædt med bagepapir, og bages ca 35-40 min. ved 200 grader.
Hold øje med kagen, det kan være den skal have lidt kortere eller lidt længere tid. Den er færdig når du prikker i kagen med en strikkepind, og der ingen dej hænger ved.
Køles af og opbevares på køl.
Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen