Norske Klejner

Du skal bruge:

100 gsmør eller mælkefri margarine 
100 gsukker 
50 ggær 
2æg 
1 tsk.kardemomme 
1½ dlvand 
400 gTJOIS Basis melmixKøb her
1 tsk.GuargummiKøb her
1/8 tsk..hjortetaksalt 

Sådan gør du:

Opløs gæren i det lune vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen godt igennem.
Lad dejen hæve overdækket et lunt sted i en time.
Rul dejen ud og del dejen i 10 aflange stykker. Skær et hul i midten af stykket og vend den ene ende igennem.
Kog klejnerne i varm olie, palmin eller friturefedt og læg dem på fedtsugende papir.
Pynt dem med glasur af flormelis og vand samt frugtfarve, hvis du er til farvet glasur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *