Mumie pølsehorn

Disse vegetariske pølsehorn er perfekte til halloween! 🙂 Ønskes en glutenfri variant, kan sojapølserne udskiftes med glutenfri pølser. 

Opskriften giver ca. 15 stk.

Du skal bruge:

Antal Ingrediens Produktlink
25 g. Gær
1 dl. Vand
30 g. Yoghurt pulver KØB HER
1 tsk. Salt
Ægerstatning – svarende til 1 æg KØB HER
50 g. Smør
425 g. Basis melmix KØB HER
10 g. Guargummi KØB HER
15 Sojapølser KØB HER
Sukkerøjne

Sådan gør du:

Smuldr gæret i en skål og rør det ud i lunkent vand. Rør herefter ægerstatning, salt og yoghurt i.

Smelt smørret og rør det i. Kom derefter mel i og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.

Slå dejen ned og del den i ca. 15 stykker.

Rul med fingrene hvert stykke i en lang tynd “dejstrimmel” og kom rundt om en pølse. Lav en åbning i det øverste stykke, hvor der er plads til øjnene.

Læg pølsehornene på en bageplade og lad dem efterhæve i ca. 10 minutter. Pensl dem med ægerstatning blandet med vand. 

Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12-14 minutter. Tag dem ud når de er gyldne, og lad dem køle af på en bagerist.

Kom derefter sukkerøjne på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *