28. oktober 202014. oktober 2021Mumie pølsehorn Allergiopskrifter by Allergikost Disse vegetariske pølsehorn er perfekte til halloween! 🙂 Ønskes en glutenfri variant, kan sojapølserne udskiftes med glutenfri pølser. Opskriften giver ca. 15 stk. Du skal bruge:AntalIngrediensProduktlink25 g.Gær 1 dl.Vand 30 g.Yoghurt pulverKØB HER1 tsk.Salt Ægerstatning– svarende til 1 ægKØB HER50 g.Smør 425 g.Basis melmixKØB HER10 g.GuargummiKØB HER15SojapølserKØB HER Sukkerøjne Sådan gør du:Smuldr gæret i en skål og rør det ud i lunkent vand. Rør herefter ægerstatning, salt og yoghurt i.Smelt smørret og rør det i. Kom derefter mel i og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.Slå dejen ned og del den i ca. 15 stykker.Rul med fingrene hvert stykke i en lang tynd “dejstrimmel” og kom rundt om en pølse. Lav en åbning i det øverste stykke, hvor der er plads til øjnene.Læg pølsehornene på en bageplade og lad dem efterhæve i ca. 10 minutter. Pensl dem med ægerstatning blandet med vand. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12-14 minutter. Tag dem ud når de er gyldne, og lad dem køle af på en bagerist.Kom derefter sukkerøjne på. Print opskrift