Muffins med gulerod, appelsin og ingefær

Disse dejlige, allergivenlige og sunde muffins er lavet i samarbejde med kostvejleder Louise Sand Thomsen 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
4Æg 
2Gulerødder (Ca. 150 g.) 
 Skallen fra 1 usprøjtet appelsin 
2-4 cm.Ingefær (afhængig af tykkelse
og hvor kraftig en smag du ønsker)
 
110 g.Mandelmel 
115 g.Kokosmel 
270 g.Kokosmælk 
80 g.Sukrin eller Sukrin MelisKØB HER eller KØB HER
3 tsk.Vaniljesukker
(eller frøene fra 2 stænger vanilje)
 
3 tsk.Bagepulver 

Sådan gør du:

Riv gulerødderne på et rivejern (på den grove side).   Skræl ingefæren og riv både den og appelsinskallen på den fine side. Bland mandelmel, æg, kokosmel, kokosmælk, sukrin, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Rør derefter gulerødder, ingefær og appelsin i dejen.

For dine muffinsforme med bagepapir og fyld dem op med dej. Bag dem midt i ovnen ved 150 grader varmluft i 40-45 minutter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *