26. marts 201520. oktober 2020Banoffee- og kokosmuffins Glutenfri - Kager by Allergikost Disse dejlige, glutenfri muffins er lavet i samarbejde med kostvejleder Louise Sand Thomsen 🙂 Den syndige toffifee passer rigtig godt sammen med de øvrige sundere rÃ¥varer – til nÃ¥r der skal hygges lidt ekstra 🙂 Du skal bruge:AntalIngrediensProduktlink4Æg 3Modne bananer 1 pakketoffifee (125 g.) – glutenfri 110 g.Mandelmel 115 g.Kokosmel 270 g.Kokosmælk 80 g.Sukrin eller Sukrin MelisKØB HER eller KØB HER3 tsk.Vaniljesukker (eller frøene fra 2 stang vanilje) 3 tsk.Bagepulver SÃ¥dan gør du:Bland de moste bananer, mandelmel, æg, kokosmel, kokosmælk, sukrin, vaniljesukker og bagepulver i en skÃ¥l. Hak toffifee groft og vend dem i dejen.For dine muffinsforme med bagepapir og fyld dem op med dej. Bag dem midt i ovnen ved 150 grader varmluft i 40-45 minutter. Print opskrift