Kokostoppe med tørrede abrikoser

Kokostoppe med tørrede abrikoser – ca. 8 stk.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
80 g.Kokosmel 
25 g.Sukrin MapleKØB HER
50 g.Sukrin GoldKØB HER
1Æg 
30 g.Tørrede abrikoser 
60-100 g.Mørk chokolade til at dyppe bunden iKØB HER

Sådan gør du:

Bland kokosmel, sirup, sukring ægget i en lille gryde. Varm blandingen op ved svag varme til sukkeret smelter let, og blandingen bliver sammenhængende. Dette tager minimum et par minutter, herefter køles blandingen af til den er håndvarm. Imens hakkes abrikoser meget fint, og blandes herefter i blandingen.
Når blandingen er håndvarm formes små toppe, der stille på en bageplade. Du kan med fordel gøre dine fingre våde, da dejen klistre lidt.
Bages ved 200 grader i 12-15 min. og køles af på en rist.
Chokoladen smeltes over vandbad, og de kolde kokostoppe dyppes heri.

 Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *