Havregrødschips

Havregrødschips

Fik du lavet for meget havregrød? Så tøv ikke, med at bruge resterne til denne lækre glutenfri snack! Ingredienser: 1 dl. havregrød Køb her – lavet som efter vejledningen på bægeret. 30 g. mandelmel Lidt salt Evt. tørrede krydderurter, kanel, kardemomme eller lignende. Fremgangsmåde: Bland havregrøden med mandelmelet og smag evt. til med krydderier. Krydderurter er gode hvis du ønsker, at bruge havrechipsne som topping til en salat, hvorpå kanel og kardemomme giver en chips, der egner sig bedre til dessert. Smør grøden papirstyndt ud på et stykke bagpapir og tør/bag det i ovnen ved 150 grader i 30-40 min. Husk at holde øje, så det ikke brænder på. Køl af på en rist og bræk i grove stykker. Nydes som en lækker chips, som det sprøde i en salat eller bare som snack.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *