Brunkager Ca. 60 stk

Du skal bruge:

125 gsmør 
100 gsukker 
100 gmørk sirup 
1 tsk.potaske 
2 tsk.koldt vand 
½ tsk.kardemomme 
½ tsk.ingefær 
½ tsk.nelliker 
1 ½ tsk.kanel 
25 gmandler, hakket 
25 gorangeskal, hakketkan undlades
25 gsukat, hakketkan undlades
½ tsk.GuargummiKøb her
200 gTJOIS Basis mel mixKøb her

Sådan gør du:

Varm smør, sukker og sirup op til kogepunktet og tag gryden af varmen.
Bland potasken med koldt vand og hæld det i den varme sukkermasse under omrøring.
Lad massen afkøle til den er lunken. Tilsæt nu de øvrige ingredienser og rør dejen godt sammen.
Form dejen til to lange pølser ca. 5 cm i diameter og læg dem i køleskabet, gerne et par dage.
Skær i tynde skiver og bag kagerne 6‐7 min. ved 200°.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *