Jødekager Ca. 100 stk.

Del denne opskrift

Ingredienser:
200 g smør (eller mælkefri margarine)
275 g Jyttemel, original ALMEL1542
1 tsk. guargum ALDIV2006
½ tsk. hjortetaksalt
85 g sukker
1 æg
Pynt:
Sammenpisket æg, kanelsukker og evt. hakkede mandler.
Fremgangsmåde:
Bland mel og guargum.
Skær smør/margarine i små stykker og smuldr det i melet.
Tilsæt de øvrige ingredienser og saml dejen hurtigt.
Læg dejen i køleskab en times tid.
Rul dejen ud på et melet bord og stik kagerne ud.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir, pensl med æg og drys med kanelsukker.
Bages ved 200° i 6‐8 min.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *