Hindbærsnitter

Du skal bruge:

3 spsk.vand

150 gplantesmør, stuetempereret 
200 gTjois Basis melmixKøb her
20 gmandelmel 
1 tsk.GuargummiKøb her
½vaniljestang 
40 gflormelis 
1 tsk.bagepulver 

Fyld:

250 g hindbærmarmelade

Pynt:

Flormelis til glasur
Vand til glasur
Frysetørret hindbær
Krymmel vand
Pistacekerner finthakkede

Sådan gør du:

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud, de blandes med noget af flormelisen, for at få fordelt kornene.

Kom det i en skål sammen med basis mel, mandelmel, Guargummi, bagepulver og plantesmør. Kom vand i lidt af gangen til dejen er fin og glat. Lad dejen ælte på røremaskine 8-10 minutter.

Sæt dejen på køl i 1 time, hvorefter den deles i 2 lige store stykker og rulles ud mellem to stykker bagepapir, således at man får 2 ligestore ud rullede firkanter.

De bages i ca 1o minutter i forvarmet ovn ved 175 grader varmluft.

Smør hindbærmarmeladen ud på den ene og fordel glasuren på den anden og pynt med krymmel eller frysetørrede hindbær og finthakkede pistaciekerner. Læg nu bunden med glasur oven på bunden med hindbærmarmeladen, og skær straks ud i ønsket størrelse snitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *