Paneret bananblomst med indisk karrysauce og ris

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
2 dåserBananblomstKØB HER
 ÆgerstatningKØB HER
 – svarende til 3 æg 
 Panko til panering 
1 tsk.Karry 
 Olivenolie 
   
Indisk karrysauce  
 Olivenolie 
3 tsk.Karry 
1Rødløg (finthakket) 
4 fedHvidløg 
1 tsk.Garam Masala 
1 dl.Vand 
1Bouillonterning 
3,3 dl.KokosmælkKØB HER
3 spsk.Tomatpasta 
1 håndfuldPersille 
 Salt og peber 

Sådan gør du:

Forvarm ovnen 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir.
Hæld væske fra bananblomsten og tør den godt med køkkenrulle.
Bland ægerstatning og vand, svarende til 3 æg, i en dyb tallerken og pisk det sammen.
Kom rigeligt med panko i en anden dyb tallerken, og vend det med lidt karry.
Bananblomsterne paneres i ægerstatning og pankorasp og lægges på bagepladen.
De må ikke røre hinanden.
Dryp lidt olie over de panerede stykker bananblomst, og krydr med salt og peber.
Sæt bananblomsterne i ovnen i 20-25 minutter – til de er sprøde. Kan evt. vendes efter 10-15 minutter.

Kog ris efter pakkens anvisning

Karrysauce:

Hak løget og svits det sammen med hvidløg i rigeligt olie uden de tager farve.
Tilsæt karry og garam masala og svits det kort med.
Nu tilsættes bouillon, kokosmælk og tomatpasta.
Lad det koge ca. 5 minutter.
Smag til med salt, friskkværnet peber og evt. lidt ekstra karry.
Lige inden servering vendes lidt hakket bredbladet persille i.

Kan også serveres med vegansk raita – FIND OPSKRIFTEN HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *