24 små pølsehorn.
Sådan gør du:
Rør gær og sukker ud i vand og tilsæt derefter HUSK. Pisk nu på maskine, indtil det bliver til en tyk gelémasse. Lad hvile i 10 minutter.
Bland nu Basis mel, Guargummi og havregryn i en skål.
Tilsæt salt, æg og olie til fibermassen, og rør det godt ind.
Tilsæt herefter melblandingen lidt ad gangen, det er vigtigt at der røres godt, og at melet bliver æltet godt ind før der tilsættes mere mel. Hvis dejen bliver for tæt så tilsæt evt lidt mere vand. Når hele melblandingen er tilsat æltes dejen på maskine ved god hastighed i 8-10 minutter.
Lad nu dejen hæve i 30 minutter.
Efter hævning deles dejen i tre og hver del rulles ud, imellem to stykker bagepapir, Smør evt bagepapiret med lidt olie eller vand, for at undgå at dejen klister til papiret. Hver dej stykke rulles til en cirkel med en tykkelse på ca. ½ cm, og deles i 8 trekanter. Rul en pølse ind i dejen. Du får det bedste resultat hvis pølserne er stuetemperatur, så hæver dejen bedst.
Sæt pølsehornene til hævning i 30 minutter. Efter hævning pensles de med æg og drysses med kerner.
Pølsehornene bages i forvarmet oven i ca. 15 minutter ved 225 grader varmluft.