Glutenfri madmuffins med spinat og kylling

12 stk muffins

Lækre og nemme skipperskræk madmuffins. Glutenfri madmuffins med spinat og kylling, der er perfekt til madpakken både til børn og voksne :).

Tip:Er du vegetar/veganer så skift æg ud med ægerstatning (Find den her) og skift kyllingen ud med f.eks. edamame bønner 

Du skal bruge:

1½ dlMajsmelKøb her
1½ dlGlutenfri havregrynKøb her
2 spsk.TapiokastivelseKøb her
1 spsk.HUSK 
1½ tsk.salt 
3æg 
2½ dlvand 
2 spsk.olie 
2 håndf.frisk spinathakket, kan evt blendes i vandet
½-1rød peberi tern
100 gkyllingevt. rest fra aftensmad/kyllingbryst pålæg
1-1½ tsk.oregano el. estragon 

Sådan gør du:

Pisk HUSK ud i vandet og tilsæt tapiokastivelsen – pisk videre.

Tilsæt æg, salt og olie.

Tilsæt mel og havregryn og eventuelt estragon eller oregano.

Vend kylling, peberfrugt og spinat i.

Fordel dejen i smurte muffinsforme.

Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Tip: Opskriften kan også laves med  100 g ristede bacontern istedet for kylling og 50 g revet squash eller gulerod i stedet for spinat.

Udarbejdet af Natascha Leander, PB i ernæring & sundhed med speciale i fødevarer.

2 comments

  1. Dorthe K

    Hej! Kan jeg bruge noget andet istedet for Tapiokastivelse? Jeg vil gerne lave dem i morgen, men umiddelbart skal jeg købe Tapiokastivelse online. Pofiber eller Guargummi?

  2. Allergikost

    Hej Dorthe
    Tapiokastivelsen kan erstattes med majsstivelse, men de bliver ikke helt så luftige.
    Tapiokastivelse kan du ofte finde i Meny, SuperBrugsen eller Løvbjerg.
    Mvh. Allergikost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *