Glutenfri madmuffins med spinat og kylling

12 stk muffins

Lækre og nemme skipperskræk madmuffins. Glutenfri madmuffins med spinat og kylling, der er perfekt til madpakken både til børn og voksne :).

Tip:Er du vegetar/veganer så skift æg ud med ægerstatning (Find den her) og skift kyllingen ud med f.eks. edamame bønner 

Du skal bruge:

1½ dlMajsmelKøb her
1½ dlGlutenfri havregrynKøb her
2 spsk.TapiokastivelseKøb her
1 spsk.HUSK 
1½ tsk.salt 
3æg 
2½ dlvand 
2 spsk.olie 
2 håndf.frisk spinathakket, kan evt blendes i vandet
½-1rød peberi tern
100 gkyllingevt. rest fra aftensmad/kyllingbryst pålæg
1-1½ tsk.oregano el. estragon 

Sådan gør du:

Pisk HUSK ud i vandet og tilsæt tapiokastivelsen – pisk videre.

Tilsæt æg, salt og olie.

Tilsæt mel og havregryn og eventuelt estragon eller oregano.

Vend kylling, peberfrugt og spinat i.

Fordel dejen i smurte muffinsforme.

Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Tip: Opskriften kan også laves med  100 g ristede bacontern istedet for kylling og 50 g revet squash eller gulerod i stedet for spinat.

Udarbejdet af Natascha Leander, PB i ernæring & sundhed med speciale i fødevarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *