Banankage

Du skal bruge:

150 gsmør 
5modne bananer 
1vaniljestang 
175 gsukker 
175 gTJOIS Basis melmixKØB HER
1 tsk.bagepulver 
4æg 
40 gvalnødderHakkede
evt. 90 gHakket Mørk chokoladeKØB HER

Sådan gør du:

Del vaniljestangen og skrab kornene ud, mos det sammen med sukkeret, så vaniljekornene deles. Pisk nu sukker, vanilje og smør  grundigt sammen.

Tilsæt derefter et æg af gangen imens der piskes godt, så røres de mosede  bananer i blandingen.

Tilsæt bagepulver, valnødder og den mørke chokolade, til sidst tilsættes melet og der røre rigtigt grundig gerne i 8-10 min.

Smør en springform og kom dejen i, den bages nu i forvarmet ovn ca 45 min ved 175 grader varmluft.

Kom evt noget hakket chokolade på den varme kage, når det er smeltet smøres det ud over kagen.

Den afkølede kage kan fx. pyntes med hakket nøddet eller tørret banan.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *