Grovboller

grovboller 2

Grovboller

Denne opskrift er både glutenfri, hvedefri, mælkefri, laktosefri, ægfri og vegansk 🙂

Ingredienser:
20 g. gær
1 spsk. Chia frø, pulveriseret let i en kaffekværn eller lignende.
salt
30 g. hampe frø
45 g. majsmel Køb her
45 g. rismel Køb her
2 dl. lunkent vand

Kan serveres med smør eller vegansk margarine

Fremgangsmåde:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt pulveriseret chiafrø. Rør de resterende ingredienser i, og lad massen stå og hvile i 30-40 minutter.

Dejen er meget tynd og skal derfor bages i ca. 30 minutter ved 200 grader eller til de er gyldne i f.eks. fire små silikone-forme.

Køl bollerne helt af inden de serveres, for at undgå at de virker ubagte.

Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen. Se hendes blog her 🙂

print

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *