Grovboller

Denne opskrift er både glutenfri, hvedefri, mælkefri, laktosefri, ægfri og vegansk 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
20 g.Gær 
1 spsk.Chia frø, pulveriseret let i en kaffekværn
eller lignende.
 
 Salt 
30 g.Hampe frø 
45 g.MajsmelKØB HER
45 g.RismelKØB HER
2 dl.Lunkent vand 

Sådan gør du:

Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt pulveriseret chiafrø. Rør de resterende ingredienser i, og lad massen stå og hvile i 30-40 minutter.

Dejen er meget tynd og skal derfor bages i ca. 30 minutter ved 200 grader eller til de er gyldne i f.eks. fire små silikone-forme.

Køl bollerne helt af inden de serveres, for at undgå at de virker ubagte.

Denne opskrift er udarbejdet af Julie Jørgensen. Se hendes blog her 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *