Vanilje panna cotta

Del denne opskrift

Vanilje panna cotta

Denne panna cotta er specielt egnet til folk med laktoseintolerance eller mælkeallergikere. Den smager himmelsk og bør nydes om sommeren med nyplukkede bær eller om efteråret serveret med en dejlig bærkompot.

 

Ingredienser:

4 dl piskecreme (ALMIL1728)

1 vaniljestang

2 blade husblas

 

Fremgangsmåde:

Husblas kommes i en skål med koldt vand. Vanillekornene skrabes ud af vanillestangen. I en gryde kommes piskecreme, vanilje korn og vaniljestang. Massen koges i et par minutter under omrøring og tages derefter af varmen. Vanillestangen pilles op og smides ud. Knug al vandet fra husblassen og kom husblassen i den varme piskecreme. Rør rundt. Lad gryden stå og køle lidt af inden massen hældes i glas og sættes på køl. Panna cottaen skal gerne køle 4-6 timer før den er spiseklar.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *