Remonce snegle

Disse dejlige remonce snegle er glutenfri, hvedefri, mælkefri og laktosefri 🙂 

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
1,5 dl.Lunkent vand 
1 spsk.HUSK 
25 g.Gær 
1Æg 
1 spsk.Sukker 
 Lidt salt 
50 g.Havremel
(Eller blend havregryn)
KØB HER
100 g.MajsmelKØB HER
50 g.Olie 
   
Fyld:  
50 g.Smør eller mælkefri margarine 
50 g.Mørk rørsukker eller Sukrin GoldKØB HER
50 g.Glutenfri marcipan 
 Røde frysetørrede bær 

Sådan gør du:

1 dl. lunkent vand blandes med HUSK og lader det stå og gelere i ca. 5 minutter.

Gæren opløses herefter i 0,5 dl. lunkent vand og røre i gelemassen.

Æg, olie, salt og sukker røres i.

Tilsidst tilsættes melet og dejen røres godt sammen.

Dejen hæver i 30 minutter, og rulles herefter ud i et rektangel i mellem 2 stykker bagepapir.

Fyldet røres sammen ved at blande fedtstof, marcipan og kokosblomstsukker til en ensartet masse.

Fyldes smøres ud i et tyndt lag på dejpladen, og der drysses med frysetørret bær. Er der større bær i blandt kan disse med fordel knuses ydeligere.

Dejpladen rulles sammen evt. ved hjælp af bagepapiret og der skæres skiver af ca. 2 cm.

Fordel sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv hver enkelt snehl et lille tryk.

Bage ved 200 grader i 10-12 minutter eller til de er gylne og lækre.

Afkøles på en rist og nydes med det samme.

Kagerne er fryseegnet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *