Peanut butter kopkage

En dejlig nem kage – den tar’ kun 5 minutter at lave 🙂 Kagen er glutenfri, hvedefri og laktosefri, men kan også laves i en mælkefri variant. Kagen er bedst mens den stadig er lun.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
Kagen:  
20 g.Laktosefri smør 
2 spsk.Peanutbutter 
1-2 spsk.PiskecremeKØB HER
1Æg 
2 spsk.Sukker 
2 spsk.Universal MelmixKØB HER
3 spsk.Kakaopulver 
1 knsp.Salt 
1 tsk.Bagepulver 
evt. 2 spsk.Hakket chokoladeKØB HER
   
Topping:  
 PiskecremeKØB HER
 Peanutbutter 
evt.Lidt karamelsauce 

Sådan gør du:

Kom smør i en stor kop og smelt det 20 sek. i mikrobølgeovnen. Kom peanutbutter ned til smørret og bland det godt sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det rundt.

Sæt koppen ind i din mikrobølgeovn og bag den ved 800W i ca. 1-1½ minut. Pisk lidt piskecreme stift og bland lidt peanutbutter i. Kom en god klat ovenpå kagen og evt. lidt karamelsauce. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *