Påskekage

Påskekage – lavprotein

Til 1 lille tærteforme. Hele portionen inkl. salsa indeholder ca. 98 mg phenylalanin og  4,7 g protein.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
100 g.Blødt smør 
1,5 dl.Rørsukker 
1 tsk.Vaniljesukker 
20 g.Ægerstatning (+80 g vand)KØB HER
0,5 dl.LP-drikKØB HER
1/4 g.Safran (alternativt kan gul frugtfarve bruges) 
100 g.Lys BasismelKØB HER
1 tsk.Bagepulver 
Skalfra en usprøjtet appelsin 
   
Salsa:  
1Lille ananas 
Passionsfrugter 
2 dl.Creme fraicheKØB HER
3 spsk.Farin 
1-2 tsk.Knust rosenpeber 

Sådan gør du:

Smør formene og drys dem med glutenfri rasp.

Rør fedtstof, vaniljesukker og sukker luftigt. Tilsæt æggene, et af gangen. Rør godt mellem hvert æg. Bland nu de tørre ingredienser i skiftevis med mælken.

Hæld dejen op i formene og bag den nederst i ovnen ca. 45 min.

Fremgangsmåde salsa:

Skræl ananassen og skær den i små tern. Halver passionsfrugterne og skrab frugtmassen ud.

Kom frugterne op i en skål og vend creme fraichen i. Tilsæt nu farin og rosenpeber. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *