Skræl gulerødder og riv. Fjern kernehus og riv æblerne. Lav først et lag med gulerødder, derefter knuste makroner, revet æble og slut af med chokolade. Pisk piskecremen stiv og vend vanilje og creme fraiche i. Kom dette øverst på kagen og stil den på køl indtil den skal spises.
Brødresterne skæres i tern, og bredes ud på en bradepande. De tørres i ca 10 minutter i ovnen ved ca. 200 grader og vendes undervejs. Hold øje med dem – når de er gyldne og tørre er de færdige. Afkøl brødstykkerne og knus dem i en foodprocesser eller blender til du får en jævn blanding. Bland sukkeret i raspen og smelt smørret på en stor pande. Kom raspen i panden og steg det til den er gylden. Vend godt rundt i blandingen undervejs, så den ikke brænder på. Lad derefter raspen køle af og vend den rundt undervejs. Hvis du har lavet for meget, kan det herefter opbevares i en lufttæt beholder.