Kiksekage med jordbær

Denne lækre jordbærkage er egnet til dig der har glutenallergi, laktoseintolerance eller mælkeallergi.

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
100 g.OatiesKØB HER
3Æggehvider 
3Pasteuriserede æggeblommer 
100 g.Saltede mandler eller peanuts 
1 tsk.Bagepulver 
2 dl. + 2 spsk.Sukker 
2 tsk.Vaniljesukker 
2,5 dl.PiskeflødeKØB HER
250 g.Jordbær 
 Evt. hakket mælkefri chokoladeKØB HER
Oaties

Sådan gør du:

3 æggehvider og 2 dl sukker piskes godt. Kiks og nødder knuses og blandes med bagepulver og piskede æggehvider.

Dejen hældes i en smurt form og bages i ovnen ved 175 grader i 20-25 minutter. Afkøl derefter kagen. Pensl den evt. med smeltet chokolade. Du kan herefter vælge at stikke kagen ud i små portionsanrettede cirkler, eller du kan servere den hel. Bunden kan fryses, hvis kagen først skal serveres på et senere tidspunkt.

Inden servering:

Fløden piskes til skum. Æggeblommer, vaniljesukker og 2 spsk sukker piskes godt og vendes i flødeskummen.

Hæld cremen over kagen og pynt med friske jordbær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *