Hjemmelavet glutenfri pasta

Pasta-2

Du kan også bruge denne opskrift på hjemmelavet pasta til nudler eller lasagneplader. Måske endda hjemmelavet ravioli? 🙂 Opskriften er glutenfri, hvedefri, mælkefri, laktosefri, lowFODMAP, nøddefri, peanutfri, sojafri og uden tilsat sukker.

Hjemmelavet glutenfri pasta

Ingredienser:

250 g universal melmix Køb her

3 spsk. olivenolie

3 æg

3 spsk. vand.

Server pastaen med din yndlings sauce 🙂 Se serveringsforslag nederst.

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser blandes og æltes til du har en smidig dej. Rul dejen ud på et meldrysset bord med en kagerulle. Er dejen for fugtig, kan du bruge lidt ekstra mel. Rul dejen tynd ud (alternativt kan du bruge en pastamaskine) og skær den i tynde strimler. Kog pastaen i rigeligt vand (tilsat lidt salt og olie) i ca. 5 minutter.

Serveringsforslag:

pasta-med-kødsauce

print

Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *