Chokoladekage med sprøde majs- ris og quinoakugler og rørt piskecreme med frysetørret bær

Del denne opskrift

Chokoladekage med sprøde majs- ris og quinoakugler og rørt piskecreme med frysetørret bær

Ingredienser:

100 g. mørk chokolade (ALCHI1837)

50 g. mælkefri margarine eller smør

2 æg

100 g. sukker

20-30 g. Sprøde majs, – ris og quinoakugler med chokolade (ALMOR1419)

1 dl. piskecreme (ALMIL1728)

1-2 tsk. pulver af frysetørret bær (hvis man ikke har pulver, kan man pulveriserer hele frysetørrede bær i en kaffekværn eller lignende f.eks. ALCHI1871)

 

Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen over vandbad og tilsæt fedtstoffet heri til dette er smeltet. Tag skålen af varmen og rør sukker i den varme chokolademasse og æggene piskes i et ad gangen.

Halvdelen af dejen hældes i en springform (17 cm.), de sprøde morgenmadskugler drysses i et jævnt lag og dækkes af resten af dejen.

Bages i 25-30 min. ved 180 grader.

 

Når kagen er kold og klar til servering, piskes piskecremen stiv og røres med pulver af frysetørret bær. Alternativt kan man blot nyde kagen, som den er med neutral piskecreme som tilbehør.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *